Blog | Knowit

Together For You donationsindsamling

Skrevet af Knowit Experience | Sep 3, 2024 8:45:30 AM

Vi hjælper Ukraine - vil du være med? 🤲 I slutningen af 2023 indgik vi et samarbejde med Together For You, hvor vi hjalp med at arrangere en donationsindsamling på vores kontor i Aarhus. Her hjalp I os med at samle 16 store flyttekasser og lidt til, som blev pakket og kørt afsted med kurs mod Ukraine... Nu gør vi det igen! 

Ukraine kan bruge alt fra bleer til værktøj, så hvis du har lyst til at donere, bliver det ikke lettere. Fra fredag den 6. til torsdag den 19. september har vi en donationsindsamling på vores kontor i Aarhus. Vi inviterer alle vores teams, netværk og andre virksomheder i nærområdet til at deltage og bidrage til Together For You’s store indsats.   

 

Sådan gør du

  1. Kig på listen over donationer, der er behov for. Overvej om der er noget, du kan donere. Du kan også donere et beløb på MobilePay på nummer “813254” med beskeden “Knowit"

  2. Hvis du donerer ting, kan du besøge vores kontor fra d. 6/9 til d. 19/9 og afleverer dine donationer i receptionen på vores adresse: Vesterbro Torv 3, 4. sal, 8000 Aarhus C

  3. Spred endelig budskabet til dit netværk, familie og venner

På forhånd tak 💛💙 

 

Hvad kan du donere?

Hvis du gerne vil hjælpe, så tag et kig på listen nedenfor med alle de donationer, der er behov for, og se, hvad du kan hjælpe med. Du kan også donere et beløb på MobilePay. Det er alt sammen noget, der vil gøre en stor forskel for børn, familier og soldater i Ukraine. 

Download listen her

De allervigtigste donationer i denne indsamling er:  

  • Alt i kategorien børn 0-3 år 
  • Alt i kategorien hygiejne 
  • Dåsemad 
  • Generatorer 
  • Tæpper 
  • Medicin 
  • Førstehjælpsudstyr 
  • Værktøj 

 

Vil du vide mere?

Together For You er stiftet af en familie, som indsamler donationer og personligt distribuerer dem, der hvor behovet er størst. Together For You er en godkendt non-profit NGO med indsamlingstilladelse, du kan læse mere om dem på deres hjemmeside eller følge med på deres Facebook.

Som virksomhed har vi selv tætte relationer til Ukraine, da mange af vores kollegaer befinder sig i eller har rødder i Ukraine. Derfor er Together For You’s mission også blevet en personlig hjertesag for alle os hos Knowit Experience. Det er 12. gang Together For You tager afsted til Ukraine, og det er 2. gang vi samarbejder med dem. Denne gang er det i september, at lastbilen bliver pakket og kører mod Ukraine. Så det er nu, vi i fællesskab kan gøre en forskel. Find flere informationer her.